sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Pääni

Päässä pyörii. Kaikki mitä nään vaa tärähtelee sillee oudosti ja sen jälkee alkaa huippaa vaikka vaan istuisin. Pää ei oo kipee mut jotain sinne päin. Oon eilen ja tänää unohtanu syyä aamulääkkeet ja vitamiinit et voi johtuu siitä.

Ja joo viime yönä sain sit lopulta 6 aikaan unta. Tänää heräsin 2 aikaan "mukavaan" painajaiseen. Pahin pitkään aikaan... Se liitty aika pitkälti osastoon, lääkkeisiin ja eilisiin pelkoihin. Ne vei mun ripsarit ja suklaat ja sano etten saa niit ikinä takas. Aloin vaa huutaa koska se ykski suklaa oli äitille ja ne ripsarit oli kalliita korkkaamattomii. Siin oli myös semmosii kirjoi ja sekosin niiku kaikki muutki siel. Sit yritin karkaa mut ne sai mut kii. Sit olinki jossai pienen pienes kyläs jossa oli vaa muutamia rakennuksii. Olin sitte semmone 6-10v lapsi. Siel oli paljon saman ikäsii lapsii. Ja hyi siel oli niitä... Yritettii siinki karkaa tai jotai mut sit tosiaan heräsin pää pyöräl.

Siel ekas paikas oli kaikkii tuttuiki. Vihaan tommosii uuni... Jaa huomen sitte kouluu... Mitenköhä ens yönä nukun... Vittu mun pää...!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Lukijat