perjantai 13. tammikuuta 2012

Huono alotus päivälle

Taas yksi ihminen alottaa blogin pitämisen. En pysty lupaamaan että sitoudun tähän mutta kokeillaan.


Tämä päivä on alkanu huonosti. Ahistaa niin paljon että jouduin perumaan hoitaja ajan. Oon nii läski et aattelin et oon nyt tän päivän syömättä. E:llä on huono raha tilanne joten ainakin voin mun ruokia sille tarjoo... Nytki pitäis lainaa sille 40e et se ei joudu ongelmii... Ja T on kauheen kipeenä :( Oon nii huolissani molemmista. Halusin kumittaa niitten ongelmat pois. Mäkää en pysty niitä muuten auttaa ku kuunnella ja lainaa rahaa sillee et itekki pärjään.


Eilen tuli viilleltyä, ja kyllä minäkin harrastan tätä pahetta. On koko viikon tehnyt mieli. Terä oli vanha ja tylsynyt että vaikka kuinka yritin työntää sitä syvemmälle en saanut aikaan kuin pinta naarmuja ja vähän syvempiä. No jalat on nyt täynnä ja käsissä vähän. Yhteensä 50-100 viiltoa...


No tänään sitten rikoin sheiverin. Hassua että yleensä ne hajoaa helposti kun vähän hakkaa jollain kovalla. No tätä piti hakata ja vääntää. Vaikeaa siitä teki sen että en halua haavoja sormen päihin. No lopulta sain sheiverin kahdesta terästä irrotettua toisen. Se saa luvan odottaa ensi kertaan joka voi olla jo tänä iltana. En tiedä.

Laitan vielä pari kuvaa jotka kertovat tämän hetkisen olotilani:




1 kommentti:

Tietoja minusta

Lukijat