lauantai 14. tammikuuta 2012

Tired

Koko päivän väsyttäny enkä oo oikee jaksanu tehä mitää. Masentaa kaikki asiat. Huomen pitäis mennä kotiin käymää. Siis vanhempien luona. Pelottaa mennä sinne ku siel on kaikki... Ei lupaa mitää hyvää varsinkaa ku vanhin isoveli ja iskä on saman katon alla. Ei se vanhin isovelikää oo ku huomisen päivän. Nuorempi isoveli on jo ollu siel varmaa eilisestä ja pikkuveli siel viel asuu.

Joka tapauksessa meen kotiin pikkuveljen takii. Ja meijän koiran ja kissan takii. Hirvee ikävä niitä hölmöi taas. Mut pikkuveljen takii meen siks ku tuntuu et se ei pysty muille sillee selittää mitä koulussa tai jossain on tapahtunu. Ja vaik se ei ite myönnäkkää musta silti tuntuu et merkkaan sille jotain. Kuitenki pieninä oltiin aika paljo kaksin. Siis et leikittii ja näin. Hah. Muistan ku joskus ku mä olin ehkä joku 8/9 ja pikkuveli oli sit 4/5 nii jäätii kotii muutamaks tunniks kahestaa. Meille tuli nälkä eikä saatu koskee hellaan tai uuniin. Otettii hanasta nii kuumaa vettä ku saatii ja siinä yritettii tehä jotai xD Joo eksyin vähän aiheesta ja pää meni solmuun.

Katoin äsken netistä ton "Duutsonit tuli taloon" ekan jakson ja oli kyl iha sika hauska. Siltikki masennus ponnahti jostain mun päähän. Tekis mieli taas tehä kämmen selistä seeprat... V***u tää huonekki pitäis siivoo... Ihan pommin jäliltä mutku ei oikee voimii tuu mistää. En ees kauppaa jaksanu lähtee vaik ois pitäny.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Lukijat