perjantai 13. tammikuuta 2012

Yöllistä shittii

Ahistaa. Tekis mieli repii hiukset irti. Pyörin ympäri sänkyy ja vaihtelen peiton ja tyynyn paikkaa. Nyt on tyyny pään päällä ja jalat kohti kattoa. Makaan vatsallaan poikittain.
Päätä särkee vaik otin jo ibusalin. Ahistaa. Terään en koske tänää piste ja loppu. Pitäis hakee lääkkeet ja alkaa rupee koht nukkuu..

*Pieni pyörimis tauko*

Okei taas uus outo asento joka sattuu nilkkaa. Ulkona on nii kaunista. Tekis mieli roikkuu tossa lampussa. Joo en tiiä miks mut ois kiva kokeilla.

*Ulos tuijottelu tauko*

Ahistus alkaa vähän lievenee kun yritän rauhottuu.
Ehkä uskallan jo astuu ulos huoneesta. Käydä vessas ja hakee napit.

En vaa haluis et eka aikunen johon oikeesti oon alkanu luottaa ja pystyn kertoo aika paljon lähtee mun hoitokuvioista. Kyllä ymmärrän et miks mut tiiän et niihin uusiin en voi luottaa. (E kävi ovel ja se koht lukee tätä xD) Pelkään et tää menee taas alusta. Jos tää viel kerran menee ympäri (uus koulu, uus paikkakunta, uudet ihmiset) nii mä en oikeesti enää jaksa. Tää on vika mahis.

Joo ehkä käyn siel vessas ja haen lääkkeet koska tuntuu et se ahistus tulee jo heti takas. ÖITÄ<3

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. elämä on luopumista ja aika unohtamista. sä et voi tietää tulevia virheitä ennen ku koet ne.
    ”Älkää siis murehtiko huomisesta päivästä, sillä huominen päivä pitää murheen itsestään. Riittää kullekin päivälle oma vaivansa." Matt. 6:34

    VastaaPoista
  3. Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä, eivät ne leikkaa eivätkä kokoa varastoon, ja silti teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ja olettehan te paljon enemmän arvoisia kuin linnut! Kuka teistä voi murehtimalla lisätä elämänsä pituutta kyynäränkään vertaa?

    Mitä te vaatetuksesta huolehditte! Katsokaa kedon kukkia, kuinka ne nousevat maasta: eivät ne näe vaivaa eivätkä kehrää. Minä sanon teille: edes Salomo kaikessa loistossaan ei ollut niin vaatetettu kuin mikä tahansa niistä. Kun Jumala näin pukee kedon ruohon, joka tänään kasvaa ja huomenna joutuu uuniin, niin tottahan hän teistä huolehtii, te vähäuskoiset!

    Älkää siis murehtiko: ‘Mitä me nyt syömme?’ tai ‘Mitä me juomme?’ tai ‘Mistä me saamme vaatteet?’ Tätä kaikkea pakanat tavoittelevat. Teidän taivaallinen Isänne tietää kyllä, että te tarvitsette kaikkea tätä. Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan, niin teille annetaan kaikki tämäkin. Älkää siis huolehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen. Kullekin päivälle riittävät sen omat murheet. matt 6

    VastaaPoista

Tietoja minusta

Lukijat